tiistai 11. lokakuuta 2011

Auttakaa!

Mikä olisi hyvä aluslakka? Kun nuo ihanaiset neonkynnet kestivät vain kaksi vuorokautta :( Eilen aamulla jo jouduin hätäisesti ennen töihin lähtöä korjailemaan kärkiä ja sitten illalla reeneissä kahdesta kynnestä lähti puolet lakoista lentämällä irti. Toki neonlakkojen kestävyys ei ehkä ole yhtä hyvä kuin muiden, mutta silti tuntuu, että aika nopsaan lähtivät kulumaan.

Erikoista tosin oli, että kolmessa kynnessä lakkaus oli tarttunut tosi lujasti :o Muista seitsemästä lakat irtosivat melkein kokonaisena laattana ihan vain vetämällä. Sitten otti päähän, että miksei kaikissa ollut tarttunut yhtä hyvin... Oletteko huomanneet, että käsirasvat tai kynsinauhavoiteet irrottaisivat lakkauksia reunoistaan? Mavalan kynsinauhakynässä ainakin muistaakseni luki, että sopii lakatuille kynsille, mutta on silti alkanut epäilyttää. Tuntuu nimittäin, että lakat lähtevät tosi helposti roikkumaan tuolta kynsien reunoilta ja kynsinauhojen läheltä.

Nyt kynsissä on sitten vain kerros Rimmelin Lycra Pro French Manicure lakkaa, kun en muuta kerkiä.


2 kommenttia:

  1. Lähtisin kyllä ehkä vaihtamaan päällyslakkaa jos noin huonosti kestivät. Mitä päällyslakkaa tai pikakuivattavaa käytät? Suosittelen Seche Vitea, saa ebaysta.

    VastaaPoista
  2. Käytän Seche Vitea jo :/ Siksi olenkin päätellyt, että pohjassa vika.

    VastaaPoista