lauantai 24. syyskuuta 2011

Tarvitsen uuden valkoisen lakan!!!

Olipa taas haastavaa lakkaamista :P Olin jo viikolla päättänyt kokeilla seuraavaksi jotain mustavalkoista, mutta Models Ownin valkoinen lakka on aivan perästä. Meinasi mennä koko homma pilalle, kun vesimäinen lakka valui mihin sattuu ja vieläpä erittäin epätasaisesti. Kahden kerroksen jälkeen mietin tilanteen pelastamista ikivanhalla Arcancilin luonnonvalkoisella helmiäislakalla. Tämä tekikin kynsistä miellyttävän tasaiset ja värikin oli kiva, mutta vanhuutensa takia ei pirulainen sitten meinannut kuivua millään. Lakka haisikin ihan myrkylle. Heitin päälle kerroksen Orlyn Sec 'n Dryta ja odotin tunnin. Odotellessa testasin China Galzen Liquid Leatheria varpaisiin ja se toimi kuin unelma <3 Kaksi kerrosta ja täydellinen lopputulos. Koristelut dotterilla ja Kiss Nail Artin mustalla ja valkoisella.


Tarkoitukseni oli tehdä ranskisvariaatio tippitarroja käyttäen, mutta lakkakerrokset eivät olleet kuivuneet kunnolla ja tarra meinasi viedä lakan mennessään. Ja muutenkin onnistuin tekemään rajasta suttuisen...


Joten oli pakko ottaa koristelulakka kauniiseen käteen vedeltävä rajat vapaalla kädellä, jonka jälkeen värittelin kärjet Liquid Leatherilla.


 Lopputulokseen olin kuitenkin erittäin tyytyväinen. Tein dotterilla "pitsikuviota", johon sain idean Piian blogista.


Tarvikkeet käyttöjärjestyksessä:
- Depend Allround Lack
- Orly Bonder
- Models Own Snow White, kaksi kerrosta
- Arcancil 020 Perle, yksi kerros
- Orly Sec 'n Dry
- China Glaze Liquid Leather, yksi kerros
- Kiss Nail Art musta ja valkoinen
- Seche Vite dry fast top coat

Taustamusiikki: Five - Five ja Spice Girls - Spice


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti